Dag 57 - Minus på vågen, yeeeaaayy!!!

Vikt vid start: 128,4 kg
Vikt förra veckan: 125,4 kg
Vikt IDAG: 124,3 kg
- 1,1 kg

Trots en hel del "fail" så har jag lyckats gå ner drygt 1 kg. Det får jag vara nöjd med. Det e bara att fortsätta och hoppas att jag kommer nära mitt mål iaf.

Det ska iaf bli fler promenader hädanefter, tror de hade mycket att göra med min viktminskning denna vecka oxå!!!
Promenader e bra!

Yees!!!

Ha d bra

/B


Dag 54- 2 dagar helt ok, hur blir denna dag?

Oxå ok hoppas jag...

Igår blev d dock lite fail igen - choklad bollar, men kunde varit värre. Idag ska jag stoorstäääda här hemma, så idag blire ingen promenad - tror jag. Men igår blev d en till på ca 30 minuter sammanlagt - me proud!

Faan va jag vill klara detta asså!

TAGGAD TILL TUSEN.

Vart vaken sen 4.35 ca men känner mig ändå ganska utvilad. Funderar på att börja städningen nu vid kl 7.... men vi får se. Känner för att krypa ner under täcket en liiiten stund till oxå.

Aja

Kram på er

/B

Dag 52 - Promenad(på banan igen?)

Japp d e sant, gick en väääldigt rask promenad på 30 minuter tidigare ikväll. Kände bara hur jag ville ut o röra på mig. Och först nu börjar d gå upp för mig att det inte e långt kvar tills den 10 oktober då jag satt som mål att jag ska väga 120 kg... I måndags vägde jag ju 125,4, så jag ska asså ner 5,4 kg på 1 månad och 8 dagar. Hmm, det gäller att jobba hårt hädan efter- dvs INGET äckel för mig, mer än vad jag godkände från starten(choklad MAX 1 gång/vecka).Om jag ska vara ärlig så vet jag nog att jag inte kommer lyckas nå mitt mål... Men jag ska se till att jag e så nära det som möjligt iaf. Åhhh vad jag vill komma under 120 strecket nuuuuuu!!! Som mest gick jag ner till 114,6 kg med LCHF innan jag började sabba allt, o det var faktiskt i september förra året jag var nere i det "lilla"! Faan tänk om jag hade fortsatt, då hade jag kanske varit under 3 siffrigt nu??!!
Aja, d e bara att se framåt - inte bakåt!
_______________________________________________________________________________________________

Här kommer några bilder på hur jag ser ut i trosor nu, jag tog de för jag vill kunna jämföra senare om jag lyckas gå ner. Varning för känsliga tittare...


Framifrån, från sidan och bakifrån. Bilderna går att klicka på för större format.
OBS JAG LA ENDAST UT DE FÖR JAG VILL KUNNA SE SKILLNAD...INTE FÖR ATT JAG TYCKER DET E SÅDÄR JÄTTE KUL ATT VISA MIG SJÄLV...
______________________________________________________________________________________________

Nu blire teve för min del,med lite te till kasnke, men en cigg först iaf.

Kram

/B

RSS 2.0