Dag 7 - Merry Christmas

Vill önska alla som kikar in här en riktigt

God Jul

Ha en fin julafton!

Kram
/B


Idag eller imorrn får jag hem min skrutta ♥

Dag 6 - Nöjd

Frukost: Ägg och bacon
Mellanmål: 2 små bananer och en liten skål med vispad grädde men choklad pulver
Middag: Köttbiffar med smäl.t ost och rödbetssallad

Hmm ja, det där mellanmålet var ju kanske inte det bästa men jag e nöjd över dagen ändå. Hade några stunder då jag kände enormt socker sug men tack vare bananerna och det andra lyckades jag stå emot att köpa massa godis. Imorrn e det julafton och då kommer det bli en del off track men medvetet. Det e ju bara julafton 1 gång per år och lite gott att smaska på ska man ju ha :)

Nu är jag så himla trött att jag ska ta o krypa ner och sova!

Önskar er alla en

GOD JUL!

Kram
/B


Dag 5 - Bättre?

Hallojs här har ni mej.

Tyvärr måste jag erkänna att gårdagen inte blev särskilt lyckad. Jag föll för frestelsen som jag brukar, men men det e bara att ta nya tag. Jag har nån liten teori att jag e/håller på att bli sjuk. igår kände jag mig allmänt död. Och idag hade jag lite feber, 37,6 grader visade termometern o min normal temp ligger på 36,5... hmm ja, en del sa oxå att jag såg lite febrig ut. och jo jag känner mig liiite hängig. det e antagligen bara pga mina sår som e infekterade, ska börja äta pencilin imorrn...

aja, nu håller jag på att laga middag eller nja, den lagar sig själv i ugnen he he he. Det blir pannbiff som jag värmer i ugnen med smält ost på, mums. jag e jäääääätte hungrig så jag hoppas det går fort.

jag ser fram emot kvällen, ska bara tända ljus o läsa o titta på tv.

hoppas ni får en fin kväll alla läsare:P

KRAM
/B


Mys med ljus :O

Dag 3 - Mat Intag

Frukost: Ägg & Bacon
Mellanmål: En stor kopp varm choklad
Lunch/Middag: Köttfärslimpa med rödbetssallad och några körsbärstomater.
Middag/Kvällsmål: Turkisk yoghurt med jordgubbar

Ja jag måste väl erkänna att jag e ganska eller tom mycket nöjd med dagen mat intag. Iofs den där koppen choklad var väl onödig men ändå inte. Jag fryser ihjäl här hemma så jag behövde den. Nu väntar jag på att kaffet ska bli klart. Om jag äter/dricker nått mer så e det varm choklad(beroende)...

Take care där ute i snöstormen
(brrrr)

Kram
/B


Dag 3 - Inget snask idag inte...

Tjollahoppsan!

Här har ni mig. Hmm ja jag kan ju inte precis påstå att det har gått så bra för mig de första 2 dagarna. I fredags när jag började blev det en hel del onödigt gott. Men det var VÄLDIGT GOTT iaf. Var hemma hos mamma o åt Lövbiff med pommes. Och sen fikade vi med några mums mums. Och sen kan jag ju säga att det har blivit lite choklad för min del oxå, fast inte överdrivet mycket när jag tänker efter. Jag märker att jag blir illamående väldigt fort när jag äter choklad numera. Men d e ju bara bra, då jag inte får i mig sånna JÄTTE MÄNGDER!

Men jag måste få ge mig liiite credit oxå för att jag igår faktiskt dels åt ägg o bacon till frukost men sen även att jag åt köttfärslimpa med rödbetssallad till middag. Det e faktiskt stort gjort av mig då jag lixom har tappat detta med att LAGA MAT eftersom jag har varit inlagd så himla länge nu. Iofs så var maten redan lagad, jag värmde den bara i micron... Men d som överraskade mig var hur gott jag tyckte det var att äta maten sen. Det var väldigt annorlunda för mig att känna så. I nästan hela mitt liv har mat varit ett såntdär jobbigt MÅSTE. Ett ont måste... Men nu riktigt njöt jag och jag kom på mig själv att säga "Fan du kan ju laga mat" till mig själv, även fast jag tror det var rödbetssalladen som gjorde sitt :)

Ja, det har iaf snöat inatt, ännu mer. Nu hör jag en plogbil här utanför. Jag har varit uppe sen kl 6 då  jag vaknade o var dunder sugen på kaffe :) Idag ska jag åka till kyrkan o lyssna på vacker sång, tända ett par ljus för de jag känner som e på "andra sidan" och sjunga psalmer!! Ska bli mysigt.

Sen ska jag ringa en kompis och fråga om jag kan komma o häsla på...

Annars blir det en lugn dag.

Jag planerar för att äta ägg o bacon till frukost. Liite köttfärslimpa med rödbetssallad till lunch och sen får  jag se vad det blir till middag...har inte bestämt mej ännu.

Men ha en fin vinterdag allihopa!

KRAM
/B



Dålig uppdatering, fy skäms!

Hej allihopa. Ja nu e det typ 100 år sen jag bloggade här.

Kan tala om att det e för att jag varit inlagd på psyk sen den 8/9-09 och ännu e jag inte utskriven. Över 3 månader som en inlagd sill det e inte dåligt det...

Hursomhelst, kan ju säga att jag inte mått så bra. Det har varit blod, LPT, x-tra vak, bältessäng, polis, mediciner, utbrott, brännsår och mycket mycket mer. De första 2 veckorna försökte jag hålla mig till LCHF kosten men insåg ganska snabbt att jag faktiskt inte orkade med det. Jag mådde så dåligt att det kom lixom i sista hand.

Men nu e jag hemma på min 3:e lång permis och jag tänkte bara säga att trots att jag halkat av banan så kommer jag snart igen. Tänkte köra ny start from IDAG!!!

Har ju tyvärr gått upp massor i vikt, e inte roligt alls men det e lika bra att vara ärlig från början.



START VIKT IDAG: 137,9 kg


Usch jag skäms verkligen för att skriva det här men jag vet att det funkar. Jag känner redan nu vad PEPPAD jag e att dra igång hela karusellen idag...

Ska storhandla idag oxå så det passar perfekt. Ska köpa mycket fett o bra :)

Hoppas ni hänger med på denna nya sväng.

Jag tänker aldrig ge upp hoppet om att en dag vara nöjd med min kropp...

KRAM/ B

(ps, jag har en pojkvän nu oxå,det gör det hela lite enklare för man vill ju vara fin för sin älskade)

RSS 2.0